Osnivanje

Firma ModernStan Invest d.o.o je osnovana 2014. godine u Novom Pazaru. Osnovna delatnost firme je izgradnja i prodaja stambenih i poslovnih prostora. Nastali smo sa željom da kroz uvođenje novih standarda u izgradnji stambenih i poslovnih prostora damo naš doprinos u poboljšanju kvaliteta izgradnje kako u regionu tako i u celoj zemlji. Težimo ka tome da kroz našu delatnost i kreativnost mladih arhitekata i građenjem ulepšamo sliku naseljenih mesta. Smatramo da ćemo na taj način doprineti da se stanovništvo lepše oseća u blizini naših objekata.

Ciljevi

Cilj je da prenošenjem postojećih iskustava izgradnje po evropskim standardima obezbedimo siguran i kvalitetan stambeni prostor kroz razvijanje i konstantno usavršavanje našeg tehničkog osoblja, kao i tehničkog osoblja koje radi na našim projektima. Nastojimo da svojom inovativnom politikom pratimo najnovije trendove u oblasti građevine i prodaje nekretnina što se ogleda kroz stvaranje novog koncepta stambenog naselja.

Nekretnine novih dimenzija. Novi dom čeka na Vas

- Pogledajte našu ponudu -

PRODAJA
KVALITET

ModernStan Invest d.o.o posluje isključivo u pravcu poboljšanja kvaliteta svojih usluga i proizvoda. Visok kvalitet je naš standard u svim bitnim aktivnostima. Želimo da naši projekti budu primeri dobrog poslovanja i drugoročnog stabilnog razvoja.

Moderan dizajn

Spoj modernog dizajna i izuzetne arhitekture čine svaki naš objekat idealnim mestom za vaš novi život. Svojim spoljašnjim izgledom, funkcionalnošću, kvalitetom izgradnje i opremljenišću svaki naš objekat privlači posebnu pažnju. Svi stanovi izvode se najkvalitetnijim materijalima i u najvišem standardu opremljenosti.

PRISTUPAČNE CENE

Nastojimo da odgovorimo na potrebe tržišta i očekivanja naših klijenata tako što nudimo nov, kvalitetan stambeni prostor na atraktivnim lokacijama po pristupačnim cenama. Sa nama možete da rešite svoje stambeno pitanje uz povoljne cene i uslove plaćanja.

Naši saradnici