ModernStan Invest

Osnovana 2014. godine u Novom Pazaru, ModernStan Invest d. o. o. je kompanija čija je osnovna delatnost izgradnja i prodaja stambenih i poslovnih prostora. Kompanija je nikla iz želje da se kroz uvođenje najnovijih standarda u domenu gradnje kako stambenih tako i poslovnih prostora da doprinos kada je reč u poboljšanju kvaliteta gradnje kako u zemlji tako i u regionu. Težnja da se kroz delatnost uz kreativnost mladih arhitekti stvori lepša slika naseljenih mesta. Stoga, smatramo da je to efikasan način uz pomoć kojeg možemo učiniti da se stanovništvo lepše oseća u blizini naših objekata.

Ciljevi

ModernStan Invest kompanija je osnovana sa ciljem da prenese postojeća iskustva kada je gradnja po evropskim standardima u pitanju. Pored toga, izgradnja kvalitetnog stambenog prostora kroz konstantno usavršavanje tehničkog osoblja kao i tehničkog osoblja zaduženog za rad na projektima, i razvoj novih ideja u domenu inovacija kada je gradnja u pitanju su dugoročni ciljevi kompanije. Težimo da pratimo svaki vid inovacija u trendovima gradnje i prodaje nekretnina što se ogleda u stvaranju sasvim novog koncepta stambenog naselja.

Kvalitet

ModernStan Invest usmerava svoje poslovanje isključivo u pravcu unapređenja kvaliteta usluga i proizvoda koje nudimo. Izuzetno visok kvalitet gradnje i finih radova je najbitniji standard u svim aktivnostima. Želimo da se ističemo po projektima koji služe kao dobar primer poslovanja i dugoročnog, stabilnog razvoja.

Moderan dizajn

Spoj izuzetne arhitekture i modernog dizajna čine svaki projekat izuzetno vrednim. Objekti izgrađeni po ovakvom modelu čine idealno mesto za život. Zahvaljujući modernom dizajnu celokupnih objekata, kvalitetu izgradnje u kojem se vodi računa i o najsitnijim detaljima i opremljenošću svaki naš projekat privlači izuzetnu pažnju. Svaki stan je izgrađen od najkvalitetnijih materijala i u najvišem standardu opremljenosti.

Naši projekti

Funkcionalnost i udobnost stambeno-poslovnih jedinica su primarni fokus u građevinskoj kompaniji ModernStan Invest. Da je ovo stavka kojoj se poklanja posebna pažnja moguće je videti u broju realizovanih projekata koji se izdvajaju po inovativnom dizajnu, najvisočijem stepenu kvaliteta gradnje i sigurnosti.

Pristupačne cene

Težimo ka tome da odgovorimo na svaki zahtev, potrebu tržišta i očekivanja klijenata tako što stvaramo nov i kvalitetan stambeni prostor na izuzetno atraktivnim lokacijama i po pristupačnim cenama. Uz nas, možete da rešite svoje stambeno pitanje uz povoljne cene i uslove plaćanja.