Projekti

Projekti kompanije ModernStan Invest

Izgradnja: U toku

Objekat je smešten u širem centru Novog Pazara, u Sutjeskoj ulici u blizini raskrsnice sa Kosančićevom ulicom. Zbog lokacije u nagibu i pretežno nižih objekata u okolini objektu se otvara širok pogled na grad.

Izgradnja: U toku

Stambeno – poslovni objekat “KOSANČIĆEVA” pruža budućim stanarima život daleko od gužve, nedaleko od centra, izuzetan komfor i veliki izbor tipova stanova.

Izgradnja: Završeno

Stambeno-poslovna jedinica “Svojbor” je objekat visokog estetskog kvaliteta za čiju su izgradnju implementirani evropski standardi izgradnje. Obekat se sastoji od 77 stambenih jedinica i 76 parking mesta uz 610 m² poslovnog prostora.

Izgradnja: Završeno

Stambeno-poslovna jedinca “Drum” pozicionirana je nedaleko od centra grada sa odličnim saobraćajnim vezama u svim pravcima. Objekat se sastoji od 138 stambenih jedinica, 225 parking mesta i 11.450,06 m² poslovnog prostora.

Izgradnja: Završeno

Stambena jedinica Nova Home je objekat koji je po nameni 100% stambeni. Ukupan broj stambenih jedinica u objektu je 101 uz 50 parking mesta. Idealna lokacija objekta u širem centru grada garantuje odlučne saobraćajne veze u svim pravcima.